‘’Natuursteen, Tegels & Sanitair’’

VLOER, WAND & MAATWERK 

Natuursteen

Natuursteen Totaal staat bekend om zijn ruime assortiment aan natuurstenen producten. Tegels, keukenbladen en maatwerk producten zijn jarenlang het basis assortiment van Natuursteen Totaal geweest.

Keramiek

Uiteraard wil het bedrijf zijn klanten nog beter kunnen voorzien van de juiste vloer of wandafwerking. Vandaar dat enkele jaren geleden ook keramiek aan het assortiment is toegevoegd. Keramiek dient als alternatief op natuursteen en kan in verschillende formaten worden aangeboden. Keramiek kent vele voordelen zoals; keihard en slijtvast, vlek en zuurbestendig, onderhoudsarm, hittebestendig, vorstbestendig en kleurvast. Naast tegels kan keramiek ook als maatwerk product worden toegepast. 

Sanitair

Elke badkamer is in zijn eigen beleving uniek. Tijdens het ontwerpen van een badkamer draait het om maatwerk. Iedere badkamer kan in verschillende stijlen worden ontworpen.

De specialisten van Natuursteen Totaal ontwerpen graag, in samenspel met u, of uw architect, de perfecte badkamer. Onze showroom in Rijssen is voorzien van verschillen typen opstellingen waarmee u inspiratie op kunt doen voor uw eigen badkamer. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom vrijblijvend langs in de showroom of maak een afspraak met één van onze specialisten.

 

 

Leer onze specialisten kennen